ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 58-річний чоловік отримав опіки під час пожежі у квартирі

Юлія Шпак

|

У Золочівському районі чоловік отримав опіки під час пожежі у квартирі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

 

Так, 20 вересня о 16:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Золочів на вул. Крилова, 27 «а». Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку.

На місце події негайно був направлений пожежно-рятувальний підрозділ 13 ДПРЧ м. Золочів. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику вся квартира вже була заповнена токсичними продуктами горіння. Через сильне задимлення рятувальники ліквідовували займання в апаратах захисту органів дихання.

Під час проведення розвідки пожежі, в квартирі виявлено 58-річного власника. Рятувальники передали потерпілого медикам та оперативно приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі.

Внаслідок пожежі чоловік отримав опіки сідниць та правого стегна II-III ступеня. Постраждалого госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню м. Львова

Працівникам ДСНС вдалось запобігти поширенню полум’я, врятувавши квартиру від знищення вогнем. О 16:35 пожежу вдалось локалізувати, та о 16:42 ліквідувати у складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м.

Причина виникнення займання встановлюється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *