ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» звільнили Бойчишина і призначили екс-асистента Моуріньйо

Лаврентій Дубич

|

Олег Бойчишин більше не виконує обов’язки головного тренера «Карпат». Відповідне рішення ухвалив віце-президент «левів» Олег Смалійчук. Про це Львівському порталу повідомили в ІЦ ФК «Карпати». Натомість на його місце призначили екс-асистента Жозе Моуріньйо, португальця Жозе Мораіша.

 

При цьому, керівник клубу сподівається на те, що Олег Іванович прийме пропозицію продовжити співпрацю в «Карпатах» на іншій посаді.

Жозе Мораіш допомагав Жозе Моуріньйо у таких клубах, як «Порто», «Інтер», «Челсі», «Реал».

У Прем’єр-лізі сезону2018-2019 «Карпати» під керівництвом Олега Бойчишина зіграли чотири матчі: одна перемога, одна поразка та дві нічиїх (усі поєдинки були зіграні у Львові). Відтак – восьме місце турнірної таблиці з чотирма набраними очками.

Як повідомляв Львівський портал, позавчора, 14 серпня, без головного тренера залишився ще один представник Львова у Прем’єр-лізі: ФК «Львів» припинив співпрацю з 47-річним бразильським тренером Жилмаром Тадеу да Сілва.

Довідка:

Жозе Мораіш народився 27 липня 1965 року. Протягом ігрової кар’єри він виступав за «Уніан Лейріа», «Атлетіку» з Порто та «Пенафієлі».

Тренерську діяльність новий коуч «Карпат» розпочав із молодіжкою «Бенфіки». У якості головного тренера Жозе Мораіш працював з «Аль-Шабабом» (Саудівська Аравія), турецьким «Антальяспором», грецьким АЕК та англійським «Барнслі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *