ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створять ще одну медіатеку

Олена Карп'юк

|

В межах створення Чеського дому на вул. Виговського, 79 у цьому приміщенні також створять медіатеку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

За отримання в оренду вільних приміщень бібліотеки-філії № 32 на вул. Виговського, 79 Посольство Чеської Республіки в Україні за власний кошт капітально відремонтує всі приміщення бібліотеки. Орієнтовна вартість робіт становить  2,5 млн грн.

«Відновлення нашої медіатеки відбудеться в два етапи. Буде відремонтовано приміщення, які будуть використовуватися Чеським домом протягом 2018 року. І до кінця 2020 року ми отримаємо капітально відремонтовану усю бібліотеку за рахунок інвестиційного внеску Чеського дому.

Ми дійсно працюємо над тим, щоби бібліотеки у місті Львові ставали не лише книгосховищами, а публічними просторами, відкритими для спілкування, для реалізації різноманітних проектів, громадських організацій і просто активних громадян.

Поєднання Чеського дому, який буде знаходитися в частині нашої бібліотеки, буде таким гарним створенням нового контенту у місті Львові. Надалі ми будемо разом працювати над проведенням спільних фестивалів, залученням чеських театрів, залученням бібліотечного досвіду Чехії для розвитку наших бібліотек», – розповіла директорка департаменту розвитку Львівської міськради Наталія Бунда.

Нагадаємо, 7 грудня минулого року на сесії Львівської міської ради Посольству Чеської Республіки в Україні надали в оренду нежитлові приміщення на вул. Виговського, 79 за місячну орендну плату у розмірі 1 грн за кв. м.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *