ОСТАННІ НОВИНИ

Зловмиснику, який вдарив та пограбував львів’янку, загрожує до семи років тюрми

Юлія Шпак

|

До 7 років тюрми загрожує зловмиснику, який напав на львів’янку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1,до Сихівського районного суду м. Львова скеровано обвинувальний акт стосовно 40-річного чоловіка, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.187 (розбій), ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець Львова здійснив напад на 58-річну жінку завдавши удар у спину та викравши її сумку з понад 30 тисячами гривень. Подія трапилась минулоріч у грудні близько 7.35 год ранку на вулиці Трильовського, 17, коли потерпіла прямувала на роботу. При спробі доставити зловмисника до відділку, він намагався утекти та почав чинити фізичний опір працівникам поліції, чим спричинив їм тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні.

Незважаючи на це правоохоронці затримали порушника у порядку ст.208 КПК України та повідомили про підозру. Крім цього, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Довідково: за вчинене вказаній особі загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *