ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина активно працює над залучення міжнародної технічної допомоги

Андрій Котенський

|

Торік департамент організував сім виїзних консультацій та 11 навчально-практичних семінарів для громадських організацій щодо написання проектів міжнародної технічної допомоги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА

 

За словами т.в.о директора департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Тараса Олійничка, залучення міжнародної технічної допомоги – один з пріоритетів роботи департаменту.

«Впродовж року ми сформували та розповсюдили 32 дайджести актуальних конкурсів/програм (newsletters) про можливості залучення МТД, видали 4 методичні матеріали з теоретичних питань підготовки проектів для програм міжнародної технічної допомоги. А також створили 4 посібники», – розповів Тарас Олійничок.

Окрім того у регіоні організували низку виїзних консультації у районах області щодо роз’яснювальної роботи та вирішення проблем щодо залучення міжнародної технічної допомоги.

Окрім того Тарас Олійничок розповів, що торік Львівську область презентували на 5 міжнародних виставках, участь у яких взяли понад 60 країн з усього світу.

«Це міжнародна туристична виставка «Адвентур 2017» у Вільнюсі, Литовська Республіка, Східний ярмарок у Ряшеві, туристична виставка «IMTM 2017» у місті Тель-Авів, Ізраїль,  міжнародний ярмарок в Сеулі, Південна Корея, а також українська делегація взяла участь у міжнародному туристичному фестивалі «Free Time Festival» у Гданську», – повідомив він.

«У 2017 році в області підписали 9 міжнародних угод з іноземними партнерами та організували 145 зустрічей з делегаціями, з них 64 – з делегаціями іноземних урядів та дипломатичних представництв з понад 30 країн світу», – додав Тарас Олійничок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *