ОСТАННІ НОВИНИ

Шеремета передав Ващиковському привіт з Берліна

Лаврентій Дубич

|

Відповідальний секретар Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті учасників АТО, жертв війни та політичних репресій та директор комунального підприємства Львівської облради «Доля» Святослав Шеремета прилетів сьогодні, 4 грудня, у Берлін та не мав проблем з оформленням документів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Тільки що прилетів у Берлін, в аеропорт Шенефельд. Пройшов паспортний контроль та виізджаю в місто. Не дивлячись на діі МЗС Польщі щодо заборони мені в”ізду в краіни Шенгенськоі зони, Посольство Німеччини надало мені візу, яка дійсна на територіі Німеччини. Вирушаю на раніше заплановані робочі зустрічі у Берліні. Передаю привіт Ващиковському», – написав С.Шеремета.

Нагадаємо, 18 листопада 2017 року Святославу Шереметі було відмовлено у в’їзді на територію Польщі та оголошено про річну заборону на в’їзд до цієї країни. Того ж дня МЗС України викликало польського посла через недопуск Шеремети. Згодом Польща офіційно підтвердила початок дії «чорного списку» українців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *