ОСТАННІ НОВИНИ

Осінній призов строковиків на Львівщині виконано на половину

Наталія Гейко

|

Львівський обласний військовий комісаріат за перший місяць призову на строкову військову службу до лав ЗСУ уже призвав понад 50% громадян від визначеного плану. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського обласного військового комісаріату.

Юнаки поповнили лави Високомобільних десантних військ, Сухопутних військ, Повітряних сил та Національної гвардії України.

За словами військового комісара Львівського обласного військового комісаріату Олександра Тіщенко, більшість комісаріатів відмінно справляються із завданням, а пасуть задніх Старосамбірський РВК та Червоноградський МВК.

«Сьогодні добре йдуть справи з призовом на строкову військову службу у Дрогобицько-Бориславському ОРВК,  Радехівському, Буському та Миколаївському РВК. В цих районах спостерігається певна «мода» на військову службу і досить часто юнаки, не чекаючи повістки, самі приходять до військкомату і заявляють про своє бажання йти в армію. На жаль, є райони, де призов на строкову службу йде ускладнено. До них відносяться Старосамбірський РВК та Червоноградський МВК», – повідомив він.

Як відомо, за кожним призовником зберігається робоче місце та заробітна плата на увесь період проходження строкової служби. Окрім цього, під час безпосереднього відправлення до війська кожному солдату надають матеріальну допомогу у сумі – 3 200 грн.

Осінній призов триватиме до кінця листопада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *