ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час благодійної фотосушки збиратимуть кошти хворому на рак крові Сашку

Єва Корнійчук

|

У суботу, 21 жовтня, з 12.00 до 19.00 год. на площі Ринок перед Ратушею усіх бажаючих запрошують приєднатися до благодійної фотосушки – виставити свої та/або придбати чиїсь фото задля доброї справи – одужання Олександра Семенова. Про це інформують у прес-службі Львівської міськради.

«У 24 роки львів’янин Сашко переїхав до своєї нареченої в Київ. Знайшов роботу, планував їхнє спільне майбутнє, а за кілька тижнів до весілля відчув нездужання. Все починалось, як грип, але хвороба прогресувала і знесилювала хлопця. Лікарні, аналізи, пункція і діагноз – рак крові. На момент діагностування кістковий мозок Сашка вже на 94% був заповнений раковими клітинами. Нічним автостопом з Києва до Львова, аби розпочати хіміотерапію. У Києві лікарі відмовились з бюрократичних причин: відсутня прописка.

Сашко був абсолютно знесилений та ледь стояв на ногах. Йому постійно бракувало повітря, нудило, боліли суглоби. Та жага до життя і підтримка кохання стимулювали його боротись. Лікарі не давали жодних прогнозів, але зробили все можливе, аби вивести Сашка в ремісію.

Наразі ремісія триває вже півроку. І рак не повернеться, якщо хлопцеві проведуть трансплантацію кісткового мозку від неродинного донора. В Україні таких операцій не проводять, тому рідні звернулись за допомогою до турецької клініки Medical Park. Вартість – 110 тисяч доларів. Для родини, в якій батьки – пенсіонери, це космічні гроші. Але це всього лиш гроші. Сашко мріє повернутись до нормального життя – знову грати у регбі, працювати, подорожувати, і головне – нарешті одружитись зі своєю нареченою. Тому він, його друзі та родина активно шукають підтримки та допомоги з усіх можливих джерел»,- зазначили організатори.

Якщо ви або ваша організація можете і хочете долучитися до кампанії і підтримати Сашка – напишіть йому або скористайтеся реквізитами нижче.

Картка ПБ: 5168 7573 2519 4639

Семенов Олександр Валерійович

Діагноз: Гостра лімфатична лейкемія

Сума збору: 110 000 $

Контактний телефон: +38 063 661 15 49

Перелік подій, присвячених збору коштів для Сашка:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nFdQxPrjAJFRXMj6CMmbnEK1SR8T5fBp4_1HI1Hh8tM/edit?usp=sharing

Документи на підтвердження за посиланням- https://drive.google.com/drive/folders/0B2_FqJe_Lv0oTjJRSmpDQTE5Qms

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *