ОСТАННІ НОВИНИ

Трамвай №2 на Личаківську запустять не раніше лютого 2018 року

Катерина Родак

|

У лютому-березні 2018 року планують запустити трамвай №2 до початку Пасічної. Про це сьогодні, 14 вересня, під час брифінгу повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, через проблему із колектором та ґрунтами раніше ніж у лютому 2018 року трамваї за звичним маршрутом не пустять.

«Щоб запустити трамвай №2 на вул. Пасічну, потрібно зробити ряд робіт: там проблеми з колекторами. Але вже є технічне рішення: там крутий підйом і нові стандарти по рейках, які там мають бути, тому в цьому трошки затримка. Шпали, які будуть під рейки ставити, мають виготовляти на замовлення через те, що там підйом. Так само пізніше ми будемо думати, чи можемо спочатку зробити дорогу, а потім займатися трамвайною колією. Наразі нас ще чекає цілий ряд нарад, бо за день такі питання не вирішуються», – зазначив він.

С. Бабак не виключає затягування робіт.

«Думаємо, що в ідеалі запустити трамвай №2 мали б у лютому-березні 2018 року, але можуть бути затримки з непередбачуваними ситуаціями, що можуть виникати», – розповів посадовець.

як відомо, Личаківську на ремонт закрили у березні цього року.

Нагадаємо, з понеділка трамвай №7 їздитиме на Погулянку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *