ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний хуліган пошкодив майно сусідів, які викликали патрульних за те, що він порушував тишу

Юлія Шпак

|

Вночі у Львові патрульні затримали хулігана, який пошкодив майно сусідів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Сьогодні, патрульні отримали виклик про порушення тиші на вулиці Корпанюків. Інспектори прибули на місце та зустрілися з заявницею. Жінка повідомила, що не буде писати заяви, а лише хоче, щоб було тихо, адже в будинку сплять діти. Патрульні направилися до квартири, з якої голосно лунала музика. Чоловік, який відкрив двері, представився власником квартири та відмовився припиняти правопорушення.

Громадянин був з ознаками алкогольного сп’яніння та поводився агресивно. З квартири вийшли його друзі та запевнили патрульних, що будуть поводити себе тихіше. Проте, коли патрульні розвернулися та пішли спілкуватися з заявницею, правопорушник почав нищити спільний коридор, а саме зривати зі стін вагонку та шпалери.

Заявниця написала на сусіда заяву, адже саме її коштом був зроблений ремонт в цьому коридорі. Правопорушник не бажав йти з патрульними та почав застосовувати силу. Інспектори затримали його та доставили до відділу поліції. На 25-річного громадянина склали протокол затримання, протокол за злісну непокору законному розпорядженню поліцейського та постанову за порушення тиші.

Фото: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *