ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Брюховичах невідомі закидали «коктейлями Молотова» монастир догналітів

|

У селищі Брюховичі невідомі підпалили монастир. Зловмисники кинули на територію монастиря п’ять пляшок з запальною сумішшю. Вогнем пошкоджено фасад будинку, двадцять мешканців монастиря звернулись за медичною допомогою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

У Шевченківський відділ поліції 14 липня о 00.19 надійшло повідомлення про те, що у селищі Брюховичі на територію монастиря невідомі особи кинули пляшки з запальною сумішшю, внаслідок чоло сталась пожежа.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що з-за паркану на територію монастиря, у якому проживає тридцять осіб, було кинуто п’ять пляшок з запальною  сумішшю, чотири з яких зайнялись. Одна пляшка з сумішшю не розбилась. Пожежа була локалізована.

У медичні заклади зі скаргами на погане самопочуття звернулись двадцять мешканців монастиря. Після надання медичної допомоги нікого з них не госпіталізували. Вогнем пошкоджено фасад будинку та два вікна на першому та другому поверхах.

Зараз на місці події проводяться першочергові слідчі дії, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину. Вирішується питання про відкриття кримінальне провадження.

За інформацією «Варта-1», у Брюховичах невідомі кинули коктейль Молотова у будівлю монастиря св. пророка Іллі, що на вулиці вул. Шкільна, 27

Фото: Варта-1, поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *