ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко із Полтораком ревізують потужності Львівського бронетанкового заводу

|

Президент України Петро Порошенко із міністром оборони України Степаном Полтораком вде прибули на ДП «Львівський бронетанковий завод», де оглядають потужності підприємства, передає кореспондент Львівського порталу.

У ці хвилини Порошенко та Полторак оглядають виробничі потужності Бронетанкового заводу. Зокрема гаранту держави та міністру оборони демонструють пожежний танк ГПН 72 та Броньовано-ремонтно-евакуаційна машину «БРЕМ Лев».

Окрім журналістів на зустріч із Президентом України прибув автобус із громадськими активістами Львова, які раніше висловилися проти знищення Національної академії сухопутних військ у Львові.

Нагадаємо, що сьогодні на Львівському бронетанковому заводі, детективи НАБУ затримали низку посадових осіб Збройних сил України та ДП «Львівський бронетанковий завод» за підозрою у вчиненні розтрати майже 30 мільйонів гривень, або заволодіння ними шляхом зловживання службовим становищем.

Як відомо, нардеп Ігор Васюник закликав Петра Порошенка висловити свою позицію, щодо долі НАСВ імені Сагайдачного у Львові. Він також став автором петиції на захист академії, підписи під якою поставило вже понад 2000 небайдужих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *