ОСТАННІ НОВИНИ

Схема безпрецедентного розкрадання комунальних приміщень у Львові: поліція затримала двох підозрюваних

|

Поліція затримала двох підозрюваних у львівській «Афері століття» – масштабній шахрайській схемі, в результаті якої з міської власності було відчужено 44 об’єкти нерухомості. У середу ввечері Залізничний районний суд Львова має розглянути питання запобіжного заходу для затриманих. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Інформацію про затримання підозрюваних у причетності до «Афери століття» підтвердили кілька незалежних джерел – зокрема, у львівській поліції та прокуратурі.

Прізвищ затриманих не розголошують, проте ZAXID.NET вдалося з’ясувати, що одного із затриманих звуть Артем Шпота. Варто зауважити, що раніше це ім’я не фігурувало у публікаціях ЗМІ з приводу махінацій з львівською комунальною власністю. Прізвище іншого затриманого наразі невідоме.

Спроби видання зв’язатися з основними фігурантами-вигодонабувачами «Афери століття» – Людмилою Мальковою та Іриною Сандул – виявились невдалими. За непідтвердженою офіційно інформацією, обидві жінки покинули Львів.

Офіційно у поліції і прокуратурі запевняють, що усі подробиці розкажуть завтра на брифінгу головний прокурор Львівщини Юрій Квятківський і керівник обласної поліції Валерій Середа. Обидва cиловики також мають завтра офіційно виступити перед депутатами Львівської міськради з інформацією про хід розслідування «Афери століття» і про юридичні механізми повернення викраденої нерухомості у комунальну власність Львова.

Як повідомляв Львівський портал, поліція арештувала вкрадені з-під носа чиновників 24 приміщення у Львові.

Водночас додамо, що чиновникам Садового закидають причетність до схеми масштабного розкрадання комунальних приміщень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *