ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні визволили з «ліфтового» полону компанію, яка просиділа там більше двох годин

|

Понад дві години в ліфті просиділи два хлопці та дівчина допоки їм не допомогли патрульні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

О 2 годині ночі командирський екіпаж Франківського району 1 батальйону отримав виклик від дівчини, яка повідомила, що дві години сидить разом з двома друзями у ліфті на вулиці Науковій. Вони застрягли між 10 та 11 поверхом. Хлопці зверталися і в аварійну службу ліфтів, яка повідомила, що ліфт перебуває на балансі ОСББ, і на гарячу лінію міста, однак допомоги ні від кого не дочекалися.

У молодих людей вже розряджалися мобільні телефони і вони зателефонували в поліцію. Інспектори патрульної поліції переконали мешканців першого поверху відчинити двері і запустити їх до під’їзду. На це полісмени витратили ще півгодини. Згодом, вони встановили голову ОСББ і розбудили його. Тоді чоловік у машинному відділенні опустив їх на півповерху і випустив молодих людей з ліфтової кабінки. 23-річна дівчина та 19 і 22 -річні хлопці дуже дякували патрульним, що не залишили їх і допомогли.

Фото: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *