ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій ліг на підлогу у поліцейському відділку та вдав, що заснув

|

У Львові патрульні затримали неадекватного 60-річного чоловіка за водіння у нетверезому стані. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліцїі Львова.

Сьогодні, близько 3 години ночі, під час патрулювання на проспекті Червоної Калини, екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль ІЖ – 412, який рухався з вимкненими фарами ближнього світла. Патрульні зупинили автомобіль та попросили водія пред’явити документи. Під час спілкування, інспектори помітили в чоловіка очевидні ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій заперечив це та почав нервувати. Чоловіка запросили до Сихівського відділу поліції для оформлення матеріалів про вчинене ним адміністративне правопорушення. 60-річному водієві запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння, проте він відмовився та почав поводити себе неадекватно.

Чоловік ліг на землю та почав кричати на патрульних, згодом вдав що заснув. Патрульні ще раз запропонували водію пройти тест та він відмовився. Патрульні склали на чоловіка протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху.

Цієї ночі у Львові патрульні склали 5 протоколів на водіїв, які перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *