ОСТАННІ НОВИНИ

Ізраїльський кардіолог поділиться  досвідом з львівськими лікарями

|

Протягом 6-7 квітня у Львові відбудеться українсько-ізраїльська конференція за участю провідного кардіолога, доктора Ієгуди Леві. Під час конференції ізраїльський доктор презентуватиме для українських лікарів комплексний досвід лікування складних серцево-судинних захворювань. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Старший лікар Медичного центру Тель-Авіва, керівник відділення інтенсивної кардіології та керівник лабораторії інвазійної кардіології, доктор з багаторічним досвідом Ієгуда Леві під час конференції «Коронарна хвороба: ризик-фактори, профілактика, діагностика та лікування», що відбудеться 6 квітня у Торговій Галереї «Опера Пасаж» (пр. Свободи, 27), розкаже українським кардіологам, терапевтам, сімейним лікарям про світову практику та  сучасні методи діагностики і лікування серцево-судинних захворювань.

Наступного дня, 7 квітня, відбудеться конференція у міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги (вул. Миколайчука, 9)  для спеціалістів лікарні, обласного кардіологічного центру, обласної клінічної лікарні, військового госпіталю та спеціалістів з інших міст України, які безпосередньо займаються інтервенційною кардіологією, тобто проводять ендоваскулярні оперативні втручання на коронарних судин серця.  Під час заходу розглядатимуть практичні випадки ураження кровоносних судин, через які кров надходить до серця, та обговорюватимуть сучасні методики діагностики і лікування гострих коронарних станів. Опісля у лікарні швидкої допомоги відбудеться брифінг за результатами проведених двох днів Конференції.

Фото: ServiceMed

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *