ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові заочно судитимуть чоловіка, що зарізав знайомого

|

У Львові до чоловіка, підозрюваного в умисному вбивстві застосують заочне досудове розслідування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Як повідомляється, Шевченківським районним судом  Львова задоволено клопотання процесуального керівника Львівської місцевої прокуратури №2 про здійснення спеціального досудового розслідування стосовно особи, обвинуваченого в умисному вбивстві.

У 2011 році обвинувачений на ґрунті особистих неприязних відносин, з метою вбивства потерпілого наніс йому два удари ножем, внаслідок чого останній помер.

За результатами зібраних доказів вказаному громадянину було повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства за ч.1 ст.115 КК України.

Однак в подальшому досудове розслідування було зупинено у зв’язку з оголошенням підозрюваного в міжнародний розшук.

З огляду на те, що він по теперішній час ухиляється від слідства та суду, отже притягнути його до кримінальної відповідальності в загальному порядку, передбаченому чинним кримінально-процесуальним законодавством, не вбачається можливим, слідчий суддя дійшов до висновку про наявність підстав про надання дозволу на здійснення щодо нього спеціального досудового розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *