ОСТАННІ НОВИНИ

У Жидачеві активісти зупинили машини зі львівським сміттям

|

У Жидачеві активісти виявили незаконний вивіз львівського сміття. Про це у Facebook повідомляє Українська Галицька Партія Жидачівського району, передає кореспондент Львівського порталу.

«Нині ми знайшли реальні докази таємної угоди перевізника та комунальників міста. Недільного ранку, наші депутати разом з активістами впіймали на гарячому вантажівку наповнену відходами з обласного центру, що нишком прокрадалась на полігон. З‘ясували – жодних дозволів у перевізника немає. Лише телефонне прохання голови комунгоспу «прийняти сміттєвози, бо дуже треба». На місце події ми відразу викликали поліцію та зафіксували вказані факти у протокол», – пишуть у дописі активісти.

Також у повідомленні зазначається, що  контракт зі Львовом дійсний до 1 квітня. Умови прописані чітко – двічі на тиждень, у вівторок та п‘ятницю, по дві вантажівки. Не більше і не менше. Це публічно засвідчили мер та керівник КП міста на останньому засіданні виконкому.

«Понад те, очевидці стверджують, що близько 5 ранку на звалище заїжджали ще 3 сміттєвози. Цю інформацію ми перевірили та зазнимкували: справді, на полігоні виднілись три купи свіжого непотребу», – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *