ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові на зупинці громадського транспорту пограбували чоловіка

|

У Львові патрульні затримали чоловіків, які пограбували чоловіка на зупинці громадського транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Близько 1 години ночі патрульним надійшов виклик, що на вулиці Виговського, двоє осіб пограбували заявника. Невідомі, на зупинці громадського транспорту підійшли ззаду, легко поклали його на землю і відкрито заволоділи його мобільним телефоном та гаманцем. Орієнтування щодо підозрюваних передали усім екіпажам району.

Піший патруль на вулиці Кульпарківській помітив двох осіб, які заходили у магазин. Один з них щось запхав у дерево. Інспектори виявили там гаманець чорного кольору. Патрульні підійшли до чоловіків та перевірили їх по базі даних допоки на місце події їхав потерпілий. Він упізнав своє майнео гаманець та підтвердив, що саме ці особи його пограбували.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 37 та 38-річного мешканців Львова доставили до Залізничного відділу поліції. Чоловікам загрожує позбавлення волі строком до 4 років.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *