ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні затримали двох чоловіків, яких розшукувала поліція

|

Двох чоловіків, яких розшукувала поліція за вчинення кримінальних правопорушень, затримали співробітники Держприкордонслужби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

Одного з них нещодавно затримали на Львівщині прикордонники відділу «Рава-Руська» під час патрулювання місцевості. Чоловік саме пробирався поза межами пунктів пропуску в Польщу. Порушник документів при собі не мав, а зовні був схожий на безхатченка. У ході бесіди прикордонникам затриманий повідомив, що є громадянином України, мешканцем Рівненської області, а в сусідню країну намагався потрапити, начебто, для працевлаштування.

Проте під час проведення ряду перевірок прикордонники з’ясували, що цього чоловіка розшукують представники Національної поліції за порушення правил адміністративного нагляду. В даний час затриманого передано правоохоронцям.

Іншого порушника викрили в Чернігівській області, коли той намагався перетнути кордон через пункт пропуску «Сеньківка». На контроль чоловік надав паспорт громадянина України, однак прикордонний наряд встановив, що документ підроблений – в ньому була переклеєна фотокартка та зміна дати народження. Далі також з’ясувалося, що затриманого розшукує поліція за скоєння крадіжки.

Наразі його передали співробітникам Нацполіції, а також направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, за підроблення документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *