ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліцейські охорони затримали раніше судимого крадія

|

Працівники поліції охорони Львова затримали раніше судимого, який викрав майно мешканки з її підсобного приміщення в багатоповерхівці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

Близько другої години ночі на пульт центрального спостереження Управління поліції охорони у Львівській області поступив сигнал «Тривога» з багатоповерхівки по вулиці Лінкольна, що у Львові. На місце спрацювання сигналізації, негайно було скеровано групу реагування поліції охорони.

В під’їзді будинку правоохоронці побачили чоловіка, який помітно нервував та в руках тримав два пакети. На запитання поліцейських, що він тут робить, незнайомець нервово пояснював, що ніби то він робить ремонт у одному з помешкань та наразі повертається додому. В подальшому при з’ясуванні обставин, встановлено, що побутова техніка та особисте майно, яке було у підозрюваного, викрадене з підсобного приміщення потерпілої.

На місце було викликано слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції Львова. Як з’ясували правоохоронці, 29-річний затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібний злочин.

За  крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище затриманому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Фото: ГУНП у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *