ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують до філармонії насолодитися поетичною музикою Ліни Костенко

|

У Львівській філармонії 7 листопада відбудеться вечір вишуканого українського романсу та неперевершеної поезії присвячений 86-річчю геніальної Ліни Костенко. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської філармонії.

1

«Дзеркало Ліни Костенко  – впродовж років правдиве і без дефектів. Мабуть, це і є змістом життя великої поетеси впродовж років оберігати гуманітарну ауру нації в первісному і сакральному стані. 7 листопада о 19 год. у   Львівській обласній філармонії у програмі ”Серцем вистраждане слово”  через український романс і поезію усі потребуючі правди і самоідентифікації матимуть можливість зазирнути у дзеркало творчості Ліни Костенко, пізнати себе і вкотре переконатись в досконалості українського слова та відчути чистоту струн душі, які aодізвуться на спів  Сергія Мороза та Ігоря Якубовського з Києва, Павла Тютюнника з Донбасу, Зої Слободян з Івано-Франківська, Лариси Бережан з Чернівців, Наталки Криничанки зі Львова – виконавців бардівської пісні, Лауреатів Всеукраїнських фестивалів та конкурсів», –  йдеться у повідомленні.

Поетичну музику Ліни Костенко представлять легендарна артистка театру і кіно, Народна артистка України – Раїса Недашківська, Заслужена артистка України, акторка «Театру у кошику» центру ім.Леся Курбаса – Лідія Данильчук.

Фото: філармонія

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *