ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують під ЛОДА на експозицію військової історії України

|

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисника України на території скверу «На Валах» розпочався фестиваль «Військових традицій і звитяг Руси-України». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

2

3

Львів’яни та гості міста можуть оглянути експозицію із військових одностроїв, спорядження, зброї та техніки різних періодів військової історії України.

Триватиме фестиваль три дні (14 – 16 жовтня) з 12: 00 до 18:00 год.

4

6

Підготували захід з ініціативи громадської організації Товариство пошуку жертв війни “Пам’ять” та за підтримки Львівської обласної державної адміністрація та Львівської обласної ради.

Слід також зазначити, що з нагоди свята у Львові відбувся Марш слави захисників Руси-України. Стартував марш від пам’ятника В’ячеславу Чорноволу.

7

8

В урочистому проходженні центральними вулицями Львова взяли участь воїни Княжої доби, Козацьке військо, легіон Українських Січових Стрільців, військовики Української Народної Республіки, Галицької Армії, Української Повстанської Армії, українські добровольці – учасники російсько-української війни, що триває на Сході України.

9

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *