ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік загинув від удару власного коня

|

На Львівщині під час заготівлі дров загинув чоловік. Як встановили працівники Турківського відділення поліції, причиною смерті 25-річного чоловіка могли стати травми, отримані внаслідок удару коня. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

кінь

У Турківське відділення поліції 28 вересня звернувся голова одного з сіл району, котрий повідомив, що неподалік села у лісовому масиві виявлено тіло 25-річного місцевого мешканця без ознак життя. Тіло виявив сусід загиблого, про що й повідомив сільського голову.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, у той день загиблий на возі, запряженому конем, вирушив у лісовий масив, розташований приблизно за сім кілометрів від села, на заготівлю дров. За попередніми даними, смерть могла настати внаслідок того, що кінь вдарив ногою свого господаря, спричинивши йому травми, які й призвели до смерті.

Наразі призначено ряд експертиз, серед яких і судово-медичну, під час якої буде встановлено причину смерті чоловіка. За цим фактом розпочато досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Фото: uk.wikipedia.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *