ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили оновлений центр керування повітряним рухом

|

У Львові ревізували оновлений центру керування повітряним рухом ЛРСП «Украероруху». Нова сучасна система дає змогу збільшити пропускну спроможність повітряного простору над Західною Україною, передає кореспондент Львівського порталу.

107

Ревізувати нове обладнання прибули Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, перший заступник голови транспортного комітету у ВРУ Ігор Васюник, голова ЛОДА Олег Синютка та керівник аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

108

Новий центр обладнаний українською автоматизованою системою «Роксолана», яка відповідає загальноєвропейським нормам, та новітніми системами зв’язку. Розвиток та оновлення львівського центру керування повітряним рухом створить додатковий потенціал для збільшення пропускної спроможності повітряного простору.

105

Як відомо у зону відповідальності диспетчерів львівського центру входить 6 аеропортів та безпека повітряного руху на території восьми областей: Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька, Тернопільська, Рівненська, Волинська та Львівська.

109

Особливістю організації повітряного руху в цій зоні є найбільша в Україні кількість країн-сусідів – Білорусь, Польща, Словаччина Угорщина, Румунія та Молдова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *