ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт вулиці Русових – на фінішній прямій, - ЛМР

|

У Львові з червня ремонтують вулиці вздовж трамвайних колій – вул.Котляревського-Нечуя-Левицького, Київську та Русових. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

ремонт дороги

Так, вул. Котляревського ремонтують на ділянці від вул. Генерала Чупринки до вул. Нечуя-Левицького, вул. Нечуя-Левицького – на ділянці від вул. Котляревського до вул. Ак.Сахарова, вздовж трамвайних колій. Довжина ділянок, які ремонтують – 414м. Підрядна організація – «Гарантспецбуд-Захід». Вартість робіт – 44 101,551тис.грн.

Також триває ремонт на вул. Київській від вул.Чупринки до вул.Коновальця та вул.Русових. Довжина ділянок – 448м. Підрядником виступає компанія «Онур». Вартість робіт – 44 668,5 тис.грн.

На вулицях буде виконано весь комплекс робіт з заміни інженерних мереж, дорожнього покриття, трамвайних колій, також відновлять тротуари.

Наступного року у Львові планують відремонтувати вулицю Бандери.

За словами начальника відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Романа Заріцького, на сьогодні на об’єктах виконано приблизно 25% від усіх запланованих робіт.

«На сьогодні, на ділянці вул.Котляревського-Нечуя-Левицького триває комплекс робіт по заміні колектора на нижній частині вул.Нечуя-Левицького. На вул.Русовихінша компанія вже приступила до влаштування трамвайної колії», – розповів Роман Заріцький.

Як додав головний інженер компанії «Онур» Олександр Добоні, на вул.Русових роботи вийшли на фінішний етап.

«Тобто, всі мережі вже замінені, влаштована піщана, щебенева основи і вже почали монтувати трамвайні плити, на які монтуватиметься колія. Думаю, що до кінця вересня ця ділянка від вул.С.Бандери до вул.Коновальця вже мала б бути готова і відкрита. Вул.Київська – до кінця жовтня – початок листопада мала б бути відкрита повністю для проїзду. На вул.Русових-Київській трамвайні плити будуть заховані під бруківкою. Це буде естетичніше виглядати, а з практичної токи зору – бруківка довговічніша. Терміну експлуатації бруківки немає. Рейки, які тут прокладуть, австрійського виробництва», – зазначив Олександр Добоні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *