ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують підкорити Львівські Карпати

|

У неділю, 26 червня, відбудеться сходження на гору Пікуй. Про це повідомив начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Роман Теребенець, передає Львівський портал.

гора Пікуй

Гора Пікуй розташована на межі Львівської  та Закарпатської областей і є найвищою вершиною Вододільних Бескидів.

«Карпати дають можливість подорожувати та активно відпочивати у будь-який сезон. Але літній період – чудовий час для піших сходжень на гірські вершини. Цього сезону ми провели уже кілька подібних підйомів, позаяк зголошується безліч охочих здійснити сходження й отримати потужну енергетику Львівських Карпат», – зазначив Роман Теребенець.

За його словами, цього разу обрали маршрут середньої складності, протяжністю майже 18 км. Загалом сходження на вершину триватиме близько 8 годин. Програма передбачає вихід на гору Пікуй з Латорицького перевалу та спуск у селі Біласовиця.

Учасників заходу весь час супроводжуватимуть професійні гіди-провідники АГП «Ровінь» та гірська оперативно-рятувальна служба.

Виїзд зі Львова до села Лихобора о 7:00 год від приміщення ЛОДА  (вул. Винниченка, 18). Охочі взяти участь у підйомі можуть попередньо зареєструватися до 24 червня, зателефонувавши за номером 0676728844 (Олексій), або написавши на e-mail [email protected]. Кошти за переїзд та харчування оплачують учасники заходу.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *