ОСТАННІ НОВИНИ

У мережі з’явився документ, де Садовий просить в Авакова нацгвардійців

|

Народний депутат та радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко виклав у мережу на своїй сторінці у Facebook документ – прохання мера Львова Андрія Садового до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова забезпечити охорону міської ради Національною Гвардією. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Більше того, окрім самого звернення, Андрій Садовий просить у міністра розглянути можливість залучити сили Нацгвардії на платній основі – тобто за бюджетні кошти, за кошти львів’ян.

«На довершення історії питання про те, хто ж насправді попросив ввести Національну Гвардію для забезпечення порядку у Львові, публікую звернення Андрія Садового до Міністра МВС Арсен Аваков датоване 08.06.2016. Все таємне рано чи пізно стає явним. А рукописи не горять. Про це треба пам’ятати, перед тим як давати інтерв’ю відомим інтернет-виданням», – написав Геращенко.

1

Раніше Геращенко повідомляв, що Андрій Садовий надав невірну інформацію у одному із своїх інтерв’ю, коли звинуватив державну владу у рішенні привезти до Львова Нацгвардію.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *