ОСТАННІ НОВИНИ

Післязавтра Львівщину відвідає прем’єр-міністр Володимир Гройсман

|

Цими вихідними, ймовірніше у суботу, 7 травня, з робочим візитом Львівщину відвідає прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Про це повідомляють джерела Львівського порталу. Це буде перший візит глави Кабміну у Львівську область з часу призначення його на цю посаду.

Гройсман censor.net.ua

Очікується, що одним з ключових об’єктів, які проінспектує керівник уряду, стане відрізок дороги Львів-Самбір-Ужгород, яку, як писав Львівський портал, цього року ремонтуватимуть першочергово.

За словами джерела, інші деталі візиту прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана у Львівську область наразі уточнюються.

Нагадаємо, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у середу, 4 травня, ознайомився із ходом проведення капітального ремонту на ділянці автодороги “Київ – Знам’янка”, – передає Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

“Один з пріоритетів роботи Уряду і відповідних міністерств, і Укравтодору є в тому, щоби навести лад на українських дорогах. Завдання є надзвичайно важливе і надзвичайно непросте, оскільки автодорожнє господарство і дороги України знаходяться у критичному стані”, – заявив Володимир Гройсман, оглядаючи стан проведення ремонтних робіт.

Глава Уряду зауважив, що у 2016 році на поточний ремонт доріг в Україні виділено близько 20 млрд. грн., і у травні-червні розпочнеться поточний і середньопоточний ремонт доріг по усій Україні.

“Ми будемо робити і в тому числі середньопоточний ремонт, для того щоб вивести зі стану коми українські дороги. Ви побачите це протягом декількох місяців, що ситуація буде виправлятися”, – зауважив Володимир Гройсман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *