ОСТАННІ НОВИНИ

На Хмельницького з’являться сквер та дитячий майданчик

|

На вулиці Хмельницького, 156 облаштовують сквер і встановлять дитячий майданчик. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

skver

Наразі вже відновили повністю доріжки. Згодом буде облаштована нова зупинка громадського транспорту. Також плануємо встановити тут дитячий майданчик, а газони будуть впорядковані і озеленені.

Роботи виконує ТзОВ «ТЕКО ЛІМІТЕД». Вартість робіт – близько 330 тисяч гривень.

Також у Личаківському районі відновлюють сквер на вул.Зеленій, навпроти  вулиці Водогінної.

Цього року у Львові заплановано облаштувати понад 20 громадських просторів. У Галицькому районі планується облаштувати такі території: сквер на вул. Снопківській; площу Є. Маланюка; площу Музейну; сквер на вул.Дорошенка; площу перед цирком, що на вул. Городоцькій.

У Франківському районі планується реконструкція скверу на розі вулиць Японської та Є. Коновальця; площа Липнева; територія біля поліклініки №2 на  вул. В. Симоненка; пішохідна алея, що поєднує вул. І. Пулюя із 45-ю школою; сквер на вул. Героїв УПА та Кульпарківській.

У Сихівському районі  – площа на вул. Трильовського (церква Святого Духа); пішохідний бульвар Зубрівська – Морозна (церква св. Йоана Хрестителя); вул. Зелена, 385, біля церкви св. Михаїла; площа перед кінотеатром ім. О. Довженка.

У Залізничному районі – сквер зі скейт-парком на вул. Широкій, 84-100; на перетині Ряшівської – Городоцької; простір на вул. Головатого

У Шевченківському районі – алею, що на вул.Б. Хмельницького (де є скейт-парк), хочуть продовжити до Галицького перехрестя; зелена смуга між дорогою і будинками на вул. І. Миколайчука; простір у межах вул.Топольної-Мазепи; Рясне- 2 – кінцева зупинка.

На облаштування громадського простору у Львові із бюджету розвитку міста виділили майже 30 мільйонів гривень. Усі кошти розділили між районними адміністраціями.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *