ОСТАННІ НОВИНИ

Минула доба у зоні АТО обійшлася без бойових втрат

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, і не отримав поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

07-03

За словами речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковника  Андрія Лисенка, на Луганському напрямку день пройшов спокійно.

«Протягом цілого дня бойовики зосередили вогонь у районі Донецького аеропорту, насамперед на наших позиціях біля Авдіївки. За добу по позиціях біля Авдіївки було випущено понад 200 мін із 82-мм і 120-мм мінометів.  Завдяки облаштованим опорним пунктам і навичкам наших військовослужбовців, жоден з них не постраждав внаслідок цих обстрілів. Проте, за інформацією правоохоронних органів, обстріли, що продовжилися сьогодні, зруйнували два житлових будинки, де проживали мирні мешканці», – додав Лисенко.

За його словами, мінометні обстріли були зафіксовані в районі Пісок, Опитного і Луганського. Бойовики також застосували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети і гранатомети, а поблизу Опитного снайпер бойовиків намагався поцілити наших бійців. Також неспокійно було біля села Троїцьке.

Водночас він зауважив, що на Маріупольському напрямку бойовики порушували режим припинення вогню, стріляючи виключно зі стрілецької зброї. П’ять провокацій було зафіксовано біля Мар’їнки, і ще по одній біля Широкиного та Водяного.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *