ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спрезентують книгу «Переселенці. Люди, які не загубили себе»

|

У львівській книгарні «Є» 4 березня о 18.00 презентують книгу «Переселенці. Люди, які не загубили себе», яку вийшла Літературна агенція «DISCURSUS». Про це повідомили організатори заходу у соцмережах, передає Львівський портал.

12755153_10156598660150055_647623807_o

Як вони наголошують, у цій книзі – історії людей, яких спіткала війна. Вони були вимушені покинути рідні місця і міста, роботу й друзів. Але, ставши переселенцями, не втратили найголовнішого – себе. Бо коли в людині є Людина, то завжди можна дати собі раду, як це зробили герої нашої книги.

«Переселенці. Люди, які не загубили себе» – це долі конкретних людей, які нині живуть в столиці, Львові, Івано-Франківську. Більше того, вони не лише там мешкають, а ведуть активну діяльність у різних сферах. Вони помітні, вони розвиваються самі, а заодно розвивають і міста, в яких тепер мешкають. Тим ця книга й важлива – щоб переселенці, в яких не все складається добре, побачили приклад, як можна реалізувати себе. Не варто опускати руки, треба рухатися далі», – зазначають організатори.

Фото: dyskurs.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *