ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться виставка одягу виробників зі всієї України

|

Провідні українські фабрики-виробники одягу та дизайнерів одягу зібрав Львів на І спеціалізованій гуртовій виставці моди Galychyna Fashion Expo. Про це Львівському порталу повідомили організатори події.

виставка

Виставка Galychyna Fashion Expo – це майданчик ділових відносин та вигідного партнерства між виробниками одягу та місцевим бізнесом західної України. На виставці представлені фабрики, приватні швейні підприємства, дизайнери, магазини одягу від виробників з усіх регіонів України. Відтак для підприємців, що продають одяг, це чудова можливість налагодити контакти та постачання колекцій саме від українських виробників одягу.

Окрім цього, у рамках виставки проходять покази колекцій одягу українських виробників та дизайнерів..

На виставці, зокрема, представлені наступні торгові марки-виробники одягу: VOVK, Raslov, EMIC, Gorandi, Anidor, You Best, Fabeti, RICCO, Trempel, SOLH, APPART, Elfberg, Nikole, Viktoria Grand, Nexx, Tiana, Mari’s, Dimoda, Леомода тощо. Також у шоу-румах можна придбати ексклюзивні дизайнерські моделі від дизайнерів Lidiya Yanitska, Artem Komarov, Елена Капцова, Anna Kopylova, Anastasia Mehovaya та ін.. Загалом на виставці представлено понад півсотні виробників одягу.

Офіційне відкриття виставки українських виробників одягу відбулося 23 лютого у виставковому центрі «Південний-EXPO» (ТВК «Південний, вул. Щирецька, 36). .

Виставка Galychyna Fashion Expo триватиме у виставковому центрі «Південний-EXPO» до 26 лютого. Вартість вхідного квитка – 20 грн. Години роботи виставки з 10 до 18 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *