ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зустрінуться отамани із завойовниками

|

У п’ятницю, 12 лютого, у Львові відбудеться матчева зустріч третього кола Всесвітньої серії боксу між «Українськими отаманами» та «Турецькими завойовниками». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

отамани

Після перемоги над «Китайськими драконами» «Українські отамани» продовжують підготовку до виступів у наступних поєдинках Всесвітньої серії боксу. За десять днів у Львові команда проведе матчеву зустріч в рамках третього кола змагань WSB.

12 лютого о 19:00 год. у приміщенні Львівського державного цирку (м. Львів, вул. Городоцька, 83) відбудеться матчева зустріч між «Українськими отаманами» та «Турецькими завойовниками».

За  результатами попередніх поєдинків майбутні суперники розмістилися на третьому місці підгрупи «А» з трьома заліковими балами. В активі турецької команди одна перемога над «Китайськими драконами» та одна поразка, якої «Турецькі завойовники» зазнали напередодні в матчі проти «Кубинських приборкувачів».

«Українські отамани», провівши одну матчеву зустріч, займають другу сходинку підгрупи «А» з трьома очками в активі. Нагадаємо, в другому колі Всесвітньої серії боксу наша команда у Вінниці з рахунком 5:0 перемогла «Китайських драконів».

В рамках майбутнього матчевого протистояння на ринзі побачимо поєдинки у вагових категоріях підгрупи «С1», а саме: 49 кг, 56 кг, 64 кг, 75 кг та 91 кг. Офіційні склади команд будуть оголошені 9 лютого. Очікується, що в складі «Українських отаманів» на найближчу матчеву зустріч на ринзі побачимо представників львівської школи боксу.

Продаж квитків на матчеву зустрічі здійснюватиметься на сайті та у касах Львівського державного цирку (тел. 238-53-30) або на сайті gastroli.ua.

Фото: zik.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *