ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські волейболісти переграли харків’ян

|

Львівські «Барком-Кажани» в рамках  сьомого туру  Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд суперліги двічі перемогли  харківську «Юракадемію» і закріпилися на другій сходинці турнірної таблиці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

кажани

Матч між прямими конкурентами за другу сходинку в таблиці Суперліги був названий матчем туру і обіцяв багато боротьби і видовищної гри.

Сподівання власних вболівальників львівські волейболісти виправдали сповна, чого не скажеш про команду з Харкова. У першому поєдинку підопічні польського наставника Яна Суха виглядали на голову сильнішими від своїх харківських візаві і розгромили суперника з рахунком 3:0 (25:20, 25:14, 25:20). «Кажани» не тільки добре подавали і атакували, а й впевнено грали в захисті.

Другий ігровий день сьомого туру розпочався для «Кажанів» так само вдало.  Впевнені  перемоги у двох перших партіях (25:18, 25:21) наблизили львівську команду, до ще однієї розгромної перемоги. Та не так сталося, як гадалося. У  третій партії головний тренер «Юракадемії» Володимир Романцов зумів знайти потрібні слова для своїх підопічних, а ті втілити їх у результат. Як наслідок, третя партія закінчилася впевненою перемогою харків’ян (17:25).  На куражі «юристи» понеслися вперед і навіть декілька разів лідирували в четвертій партії , але вдруге в цьому матчі обіграти «Кажанів».

Додамо, що матчі восьмого туру Чемпіонату України з волейболу відбудуться 22 та 23 січня у Палаці спорту «Галичина».  Львівські «Барком-Кажани» прийматимуть ВК «Вінниця». Вхід на матчі для усіх вболівальників – безкоштовний.

Фото: ФВУ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *