ОСТАННІ НОВИНИ

Любителів люльок запрошують на змагання у Львів

|

У львівському клубі «Split», що розташований в центрі міста, 16-17 січня відбудуться змагання з повільного куріння люльки «Галицька Файка». Про це Львівському порталу повідомив один із організаторів змагань Сергій Трухімович.

lulka1

Змагання будуть приурочені 120-річчю Львівського клубу шанувальників люльки. За словами Сергія Трухімовича, цей конкурс матиме статус міжнародних.

«Відсвяткувати 120-річчя Львівського клубу любителів люльки приїдуть не лише українські шанувальники люльки, а й наші друзі з Польщі та інших країн. Змагання такого роду проходять постійно, що згуртовує любителів люльки не лише в Україні, а й за її межами», – розповів він.

lulka2

Також організатори зазначили, що в жодному разі не пропагують куріння, а хочуть звернути увагу на культуру куріння люльки.

«На змаганнях люди можуть викурювати люльку за три години. Куріння люльки – це процес для задоволення радше естетичних потреб, аніж фізіологічних. Куріння люльки перетворилося в своєрідне мистецтво, яке має свої особливі традиції», – додав Сергій Трухімович.

Вхід на подію вільний. Усі, хто бажає, зможуть продегустувати різноманітні сорти тютюну, а також скуштувати коньячні вироби.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *