ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запрацював центр рекрутингу 24-ї ОМБр імені короля Данила

Андрій Котенський

|

24-та окрема механізована бригада імені короля Данила відкрила свій рекрутинговий центр у Львові. Сюди можна прийти і поспілкуватися з рекрутером, отримати інформацію та консультації, дізнатися про всі актуальні вакансії у бригаді та приєднатися до боротьби за Україну. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Захисники із 24 бригади запрошують львів’ян долучатися до захисту України.

«Ми впевнені, що центр дозволить заповнити всі вакантні посади, які зараз є у бригаді, і виконувати ще якісніше поставлені перед нами завдання. Дякуємо громаді міста за підтримку», – сказав заступник командира 24-ї бригади підполковник Вадим Лук’янишин.

Зараз найактуальніші вакансії у 24-тій бригаді – це оператори БПЛА та їх помічники і водії (тобто так звані екіпажі БПЛА), оператори системи радіоелектронної боротьби, оператори радіоелектронної розвідки, водії. Також зараз шукають офіцера фінансово-економічної служби, невдовзі буде посада бухгалтера. Водночас, є різні штабні посади.

«Коли кандидат приходить до нас, наше завдання – зрозуміти, чого він хоче і на яку вакансію його навички найкраще застосувати. Якщо людина відповідає вимогам вакансії, беремо її анкетні дані та передаємо контакти у відповідний підрозділ. Після з’ясування вужчих питань, якщо все добре, готуємо рекомендаційний лист і забезпечуємо супровід до входження на посаду у бригаду», – пояснив військовий 24-ї бригади, рекрутер центру Василь Дзеса.

У підрозділі наголошують: якщо людина має бажання служити, їй завжди підшукають вакансію та запропонують можливість.

«Ми відкриваємо перший рекрутинговий центр нашої бригади, щоб залучати вмотивованих людей на захист нашої країни. Люди можуть прийти сюди, поспілкуватися з рекрутером, отримати всю інформацію, яку потрібно знати про нашу бригаду, і прийняти рішення – хоче служити у нас, чи ні», – додав представник служби зв’язків з громадськістю 24-ї бригади Андрій Полухін.

Центр рекрутингу 24-ї бригади діє за адресою: пл. Князя Ярослава Осмомисла, 9. Контактний номер телефону: 0668378354.

Також стало відомо, що незабаром у Львові відкриють центр рекрутингу бригади «Холодний Яр».

Нагадаємо, у Львові також діє рекрутинговий центр ЗСУ, а також «Азову», 3 окремої штурмової бригади, 103 бригади ТрО та батальйону «Вовки Да Вінчі».

Довідка. 24 окрема механізована бригада є одним із найдосвідченіших механізованих підрозділів Збройних сил України, і її військові пройшли найгарячіші точки російсько-української війни, починаючи з 2014 року. Тоді бригада звільняла Красний Лиман, Ямпіль, Закітне, Сіверськ, Зарічне, Лисичанськ і Сєвєродонецьк. Повномасштабне вторгнення підрозділ зустрів на Луганщині, одним з перших звільняв південні території України під час контрнаступу у 2022 році, тримав оборону міста Бахмут та досі виконує бойові завдання на одному зі східних напрямків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *