ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дві вулиці отримали зміни в русі

Андрій Котенський

|

Від сьогодні, 11 квітня, у Львові односторонньою стала вся вулиця Кубійовича і невелика ділянка вулиці Кубанської. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За даними відомства, змінено організацію дорожнього руху на майже половині вулиці Кубійовича та невеликій ділянці вулиці Кубанської. Відповідні дорожні знаки для зміни організації дорожнього руху мають встановити рано вранці.

«Вкінці минулого року комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення про зміну організації дорожнього руху на окремих ділянках вул. Кубійовича і Кубанській. Ми опрацювали це рішення, погодили нову схему ОДР в поліції і придбали відповідні дорожні знаки. Розпочинаємо їх встановлювати», – повідомив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Віктор Дубиняк.

Так, за його словами, на вул. Кубійовича – на ділянці від пл. Вишиваного до вул. Кубанської, досі був двосторонній рух. Тепер на цій ділянці буде односторонній рух. Відтак вся вулиця стане односторонньою. Також на частині вул. Кубанської – від вул. Кубійовича до вул. Стуса, теж рух транспорту з двостороннього стане одностороннім.

Відтак мешканців цього мікрорайону та водіїв приватного транспорту, які здійснюють рух вказаними ділянками вулиць, просять звернути увагу на зміни в організації дорожнього руху задля уникнення непорозумінь та ймовірних аварійних ситуацій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *