ОСТАННІ НОВИНИ

Атака на Львівщину: як відпрацювала ППО

Наталя Дуляба

|

У ніч на четвер, 11 квітня, під час масованої комбінованої атаки Росії на Львівщині збили 7 «Шахедів» та 6 крилатих ракет. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«За попередньою інформацією, цієї ночі воїни ПвК “Захід” та мобільні вогневі групи збили над Львівщиною 7 ворожих безпілотників та 6 крилатих ракет. На жаль, є і влучання», – сповістив він.

Відомо, що обійшлося без загиблих і поранених.

Зазначимо, що в ніч на 11 квітня російські окупанти здійснили комбіновану масовану атаку, ціллю якої була саме Львівщина.

Загалом ворог випустив 40 «Шахедів», частина з яких долетіла на Львівщину, а потім застосував 42 ракети різного типу, в тому числі й аеробалістичні «Кинджали». ППО зуміла збити 18 ракет.

У Львівській області агресор влучив у два об’єкти: у газорозподільчу інфраструктуру у Стрийському районі та в електропідстанцію у Червоноградському районі. Є руйнування, але обійшлося без жертв.

За даними Міненерго, під час цієї атаки Росія, крім Львівщини, вдарила по енергетичній інфраструктурі ще трьох областей: Харківської, Київської та Запорізької.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *