ОСТАННІ НОВИНИ

11 квітня Львівщина прощається із п’ятьма захисниками

Андрій Котенський

|

У четвер, 11 квітня, Львівщина прощається відразу із п’ятьма захисниками, що віддали життя за Україну в протистоянні із терористичною російською федерацією, повідомляє пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Григорій Гусак – житель села Дубаневичі Городоцької громади.

Попри проблеми зі здоров’ям, воїн з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України. Служив в лавах Державної спеціальної служби транспорту частина Т0950.

Загинув 5 квітня 2024 року на Сумщині.

Володимир Комоняк – народився у Трускавці.

Служив у лавах ЗСУ на посаді розвідника-гранатометника військової частини А4030.  Загинув 3 квітня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Водяне Донецької області.

Андрій Сиротич – родом із села Колодруби Миколаївської громади, служив у військовій частині А4898.

Загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області.

Дмитро Брильов – львів’янин.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 115-ї окремої механізованої бригади.

При виконанні бойових завдань отримав важке поранення.

Сергій Зелінський – уродженець села Радівці Хмельницької області.

Після навчання в ліцеї був призваний на строкову службу в лавах військової частини А0543 Збройних Сил України.

Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Україну в складі військової частини А4355 лавах 77-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Загинув в околицях міста Бахмут на території Донецької області.

Як відомо, щоденно о 9 годині вшановують хвилиною мовчання світлу памʼять усіх, хто загинув за Україну через російську агресію.

Вічна пам’ять усім полеглим захисникам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *