ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє львів’ян ледь не вчаділи у власних домівках

|

Учора, 8 січня, у Львові у своїх помешканнях чадним газом отруїлися двоє осіб – 38-річний чоловік та 81-річна бабця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

photo1

Так, о 08. 44  на вулиці Коперника в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку отруївся чадним газом місцевий житель, якого у стані середнього ступеню отруєння (32% карбоксигемоглобіну у крові) доправили до Львівської обласної клінічної лікарні. Після отримання необхідної медичної допомоги (проходження барокамери) постраждалий від госпіталізації відмовився. Причина події з’ясовується.

Водночас о 13.51 на вулиці Огіркова в квартирі на другому поверсі двохповерхового житлового будинку отруїлася чадним газом бабуся, яку у важкому стані було госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Після проведення медикаментозного лікування вміст карбоксигемоглобіну у крові склав 15%. Наразі постраждала перебуває у стані середньої важкості. Працівники ПАТ “Львівгаз” в квартирі тимчасово припинили подачу газу до опалювальної пічки. Причина події  з’ясовується.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *