ОСТАННІ НОВИНИ

В АТО з’явився офіційний гімн

|

Пісня «Браття Українці» у виконанні гурту «Шабля» затверджена офіційним Гімном АТО. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер гурту Вова Гейзер (Володимир Ейгензеер).

шабля

За словами музиканта, документ про офіційне визнання пісні «Браття Українці» Гімном АТО, яка була затверджена на Всеукраїнському форумі ветеранів та учасників антитерористичної операції 10 жовтня 2015 року надав заступник Глави Адміністрації Президента Ростислав Павленко.

«Щиро дякуємо Вам за написання та блискуче виконання пісні «Браття Українці», яка на Всеукраїнському форумі ветеранів та учасників антитерористичної операції була визнана офіційним Гімном АТО, – відмітив Ростислав Павленко. – Ви та Ваші колеги з музичного гурту «ШАБЛЯ», виступаючи з благодійними концертами для військових на Сході України, сприяли піднесенню бойового духу особового складу Збройних Сил України та зробили вагомий внесок у розвиток сучасної вітчизняної культури», – сказав Р.Павленко.

гейзер

«Підтримуючи українських військовослужбовців через мистецтво, Ви наближаєте перемогу нашого народу над загарбниками. Упевнені, що Ваша творчість та активна громадянська позиція сприяють піднесенню патріотичного духу українського народу та зростанню авторитету України у світі, – також зазначив заступник Глави Адміністрації Президента

Пісня «Браття Українці» була написана незадовго до початку бойових дій на Донбасі. Для мене ця пісня стала пророчою, а відтепер вона офіційно визнана Гімном АТО. Однак, зверніть увагу, у цій пісні є такі рядки: «З нами свята віра, з нами Бог і правда, і ми проти того, щоб брат ішов на брата. А якщо з війною – тоді начувайтесь, нас ніщо не зупинить. Слава Україні!», – заявив у свою чергу Вова Гейзер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *