ОСТАННІ НОВИНИ

Червоноградські правоодхоронці навчали школяпів правил поведінки на залізниці

|

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського міськвідділу міліції проводять профілактичні заходи серед учнів шкіл, навчаючи їх правил поведінки на об’єктах залізниці. Про це Львівському порталу повідомлии у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

діти на залізниці

Правоохоронці відвідали учнів молодших класів червоноградських середніх шкіл №2 та №10, які розташовані неподалік залізниці та провели бесіди та навчання, які мали б сформувати у дітей навички безпечної поведінки на об’єктах залізничниці.

«Ми пояснили школярам як правильно поводитись на пероні, у вагоні, під час посадки та висадки з потягу, як правильно перетинати колії та інше. Я вважаю, що дітям з раннього віку потрібно пояснювати основні правила безпечної поведінки на залізниці – це допоможе знизити рівень дитячого травматизму», – розповів начальник СКМСД Червоноградського МВ капітан міліції Руслан Король.

Також із  метою попередження дитячого травматизму правоохоронці спільно із службою у справах дітей, освіти та науки та адміністраціями  залізниці проводять рейди, під час яких виявляють дітей, котрі перебувають без нагляду дорослих на об’єктах залізниці.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *