ОСТАННІ НОВИНИ

Яким подарунком здивувати автомобілістів

|

Уже в неділю, 25 жовтня, професіонали й просто цінителі автомобілів святкують День автомобіліста. Чим здивувати любителів доріг та їзди за кермом, – проаналізували в  OLX.

Лопата

 

Зимний набор

Найближчим часом українським водіям може знадобитися хороша лопата – справжній рятівник, якщо авто застрягло в снігу. У доповнення можна розглянути зимовий набір, котрий складається з розморожувача скла та замків, добавки до склоомивача, скребка та серветки. Вартість набору – 130 грн.

Очки

Антиблікові окуляри стануть корисними в будь-яку погоду та в будь-який час доби. Вони відштовхують не лише сонячне світло, але й світло від фар. А в похмуру погоду все здається світлішим. Ціна аксесуару – 200 грн.

фонарь

З практичних подарунків можна також розглянути автоліхтар. Наприклад, Ірина з Харкова за 375 грн. готова продати ліхтар з 3 режимами освітлення, ще й з аварійним сигналом.

Подарочный набор

Знайомому автомобілісту можна підібрати подарунковий набір. Пропозицій багато, тому з наповненням набору питань виникнути не повинно. За 540 грн. пропонують комплект з 8 елементів: сумка-органайзер, ліхтар, велика серветка, серветка вологопоглинаюча, трос буксирувальний, скребок, вологі серветки. Більше того, продавець у подарунок покупцям дає приємне доповнення – омивач з ароматом лайму.

Потурбуйтеся про водіїв, котрі проводять багато часу за кермом. Надувна подушка-рогалик підтримує шию, даючи м’язам розслабитися. А пов’язка для сну дозволить відпочити й захистить очі від світла. Вартість такого компактного набору – 150 грн.

Подушка-пуфик для девушек

Є спеціальні подушки-пуфики і для дівчат-водіїв. Їх використовують як підставку для ніг у машині або кладуть на сидіння. Ціна – 210 грн.

Термокружка

 

Кружка-сувенир

Якщо посеред траси водій захоче гарячого чаю, допоможе йому в цьому термокружка з підігрівом від прикурювала. Її ціна – 195 грн. «Термокружка підключається до бортової мережі автомобіля (напруга 12В), і зберігає тепло улюбленого напою (чаю, кави і навіть супу) скільки завгодно». А вдома під час чаювання буде розважати горня (150 грн.), котра мигає й виє, коли її підняти зі столу. А якщо налити в таку чашку алкоголь, вона почне мигати.

Брелок

Забудькуватим водіям може сподобатися брелок із копією держномера їх автомобіля. Можна нанести й інше зображення. Вартість подарунка – 60 грн.

Шоколадный набор

 

Для автолюбителів-солодкоїжок, котрим, на вашу думку, пора нагадати про правила дорожнього руху, у якості подарунка варто розглянути шоколадний набір «Посібник автомобілістів». За 115 грн. ви отримаєте 20 шоколадок, що пояснюють значення дорожніх знаків.

Мыло

 

Усього за 40 грн. можна придбати ароматний подарунок – мило ручної роботи із зображенням автомобільних марок.

Журнальный столик

Оновити інтер’єр автолюбитель може з допомогою журнального столика з використанням диску. Ціна виробу – 3 тис. грн. Його висота 60 см, а діаметр скла – 70 см.

Игровой гараж

Зовсім неважливо, скільки років автолюбителю. Якщо бажання «бути за кермом» ви спостерігаєте в малюка, є багато методів уже з дитинства вдосконалювати ці навики. Наприклад, з допомогою спеціальних розвиваючих ігор. Ігровий гараж навчить малюка паркувати автомобіль на багатоповерховій парковці. У цьому йому допоможуть спеціальні підказки у вигляді наклейок. Вартість гри – 210 грн.

Фото: OLX

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *