ОСТАННІ НОВИНИ

Австрія може почати інвестувати в економіку Львівщини

|

У середу, 30 вересня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Австрійської Республіки в Україні Герміне Поппеллер. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

посол австрії

Під час зустрічі сторони обговорили питання налагодження співпраці в економічній, туристичній та культурній сферах.

Зокрема, голова ОДА наголосив, що вважає теперішній час найкращим для інвестування в Україну.

«На мою думку, ми не сповна використовуємо ті можливості, які маємо в питанні економічної співпраці. Ділову активність потрібно активізувати. Львівщина є тим регіоном, який має вигідне географічне розташування та межує з Європейським Союзом. Також нашим мешканцям ментально дуже близька саме Австрія. Окрім того, ми декларуємо, що інвестор може вести свій бізнес безпечно, а пріоритетом номер один є боротьба з корупцією”, – зазначив Олег Синютка.

За словами керівника області, Львівщина зацікавлення в інвестиціях у деревообробну галузь, сільське господарство та дорожню інфраструктуру.

Своєю чергою, Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні Герміне Поппеллер запевнила, що робитиме усе для того, щоб австійці знали про Україну якомога більше.

«На жаль, зараз мало об’єктивно інформації про вашу країну і події, які тут відбуваються. Потрібно за допомогою ЗМІ доносити до європейців більш детальну інформацію», – зазначила Герміне Поппеллер.

На завершення зустрічі керівник Львівщини наголосив на тому, що Україна сьогодні потребує як ніколи спільної підтримки Європейського Союзу загалом та Австрійської Республіки зокрема.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *