ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрито підпільний цех з виробу алкоголю

|

Правоохоронці Львівщини припинили діяльність підпільного цеху, котрий виготовляв фальсифіковані алкогольні напої з підробленими марками акцизного збору. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

Горілка1

Після того, як у низці магазинів на території області було виявлено горілчані вироби невідомого розливу, правоохоронці провели комплекс заходів з метою встановлення джерела походження цього товару. Невдовзі вони з’ясували, що фальсифікат продукували у Червонограді в боксах одного із гаражних кооперативів, а організував незаконне виробництво алкоголю 37-річний місцевий мешканець.

Горілка2 У боксах та у двох автомобілях, які зловмисники використовували для доставки сировини та транспортування готової продукції до місць збуту, 18 вересня були проведені санкціоновані обшуки. Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили обладнання для розливу фальсифікату, 230 літрів спирту у пластикових каністрах, 430 літрів горілки у запаяних пакетах місткістю по 10 л без маркування та 1085 пляшок горілки з етикетками відомих брендів та підробленими акцизними марками.

За даним фактом порушене кримінальне провадження.

«Бізнесменам» загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Фото: МВС Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *