ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Запоріжжя з'явився Путін із замордованим снігуром

|

Сьогодні, 24 серпня, у День Незалежності, у Запоріжжі встановили пам’ятник “російськомовному” снігурові, схожого на президента РФ Володимира Путіна.
снігур

Містяни вирішили посміятися з адептів “руського мира” і створили кумедну скульптуру у вигляді відомого інтернет-мема, повідомляє 061.ua.

“Це пам’ятник одному інтернет-мему, який народився в Запоріжжі, мему про російськомовних жидобандерівців і Снігура. Цей пам’ятник символізує одночасно замученого російськомовного Снігура і російський світ, який сумує над ним”, – розповів Максим Дрозденко, автор ініціативи.

Створив скульптуру Олександр Третяк. На роботу над памятником він витратив кілька місяців і неодноразово перероблював його.

“Він зроблений з шамотної глини, розмір близько 50 на 50 см, а важить близько 15 кг. Ми неодноразово його переробляли, шукали, як зробити ефектніше. Перефарбовувати, думали, як краще показати задумку”, – сказав Третяк.

Активісти зазначають, що залишити його у центрі міста не дозволяє законодавство. Адже немає необхідних дозволів та документів від управління архітектури міської ради Запоріжжя.

За найкраще фото із скульптурою жителям та гостям міста обіцяють подарувати мобільний телефон.

Нагадаємо, у грудні минулого року у російських ЗМІ з’явилася новина, що в одній із шкіл Запоріжжя школярів вчать вбивати снігурів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *