ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко нагородив 207 військовослужбовців  

|

Президент України Петро Порошенко відзначив 207 військовослужбовців державними нагородами. Глава держави підписав відповідний указ «Про відзначення державними нагородами України», про це йдеться на глави держави, інформує кореспондент Львівського порталу.

Порошенко kp.ua

Згідно з документом, «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» до державних нагород представлені 207 військовослужбовців: 164 – представники Збройних Сил, 26 – військові Національної гвардії та Міністерства внутрішніх справ, 6 – Служби безпеки, 11 – Державної прикордонної служби України. 63 бійці Збройних Сил та 5 Міністерства внутрішніх справ відзначені нагородами посмертно.

Вказано, що усі нагороджені відзначилися у боях за луганський і донецький аеропорти, в Іловайську, Семенівці, Степанівці, Красногорівці, Дебальцевому, Артемівську, Авдіївці, Нікішиному, селищах Луганське та Гранітне. Серед нагород, якими відзначено захисників держави: ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, “За мужність” ІІІ ступеня, медалі “За військову службу Україні” та “Захиснику Вітчизни”.

Фото: kp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *