ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова погорів на хабарі

|

Учора, 10 серпня, прокуратура Львівської області спільно з працівниками УПЗСЕ ГУ МВС України у Львівській області затримали міського голову м.Сколе та юрисконсульта міськради, які погоріли на хабарі. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

хабар

Посадовці вимагали та отримали від підприємця неправомірну вигоду в розмірі 18 тис. грн. Натомість вони пообіцяли сприяти в конкурсі про передачу в оренду об’єкта комунального майна, зменшенні орендної плати за користування цим приміщенням та в його викупі.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 ККУ здійснюється СУ ГУ МВС України у Львівській області.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення, передбачено покарання на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *