ОСТАННІ НОВИНИ

Демілітаризація в Дебальцевому була б більш доречною ніж в Широкиному - Тимчук

|

Демілітаризація по лінії Дебальцеве – Горлівка була б зараз доречніша, ніж демілітаризація Широкиного, вважає координатор «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

Тимчук ukr-online.com

«За будь-якою логікою, якщо на якійсь ділянці і має здійснюватися «пілотний проект» із демілітаризації (хоча сам задум – це фікція, що ясно кожному, хто щось чув про “тактику й стратегію” російсько-терористичних військ на Донбасі), то в Дебальцевому. Тобто на території, яка була одразу ж після підписання горезвісних домовленостей Мінськ-2 захоплена терористами», – пише Тимчук.

«Демілітаризація по лінії Дебальцеве-Горлівка була б дуже до речі: там зараз градус напруженості не менший, ніж у Широкиному», – упевнений координатор «Інформаційного спротиву».

Він наголосив, що будь-який «план демілітаризації» повинен обов’язково містити гарантії відповідальності сторін за його виконання.

«Якщо російсько-терористичні війська не будуть виконувати свою частину домовленостей (що вони посилено і роблять у контексті Мінська-2), Росія має нести за це повну відповідальність у вигляді конкретних санкцій, перерахованих в «плані демілітаризації» під гарантії Заходу. І не у вигляді імітації покарання типу зробити улюблену кішку Пєскова нев’їзною в Мальту, а у форматі конкретних дієвих заходів – наприклад, відключення РФ від міжнародних платіжних систем», – пише Тимчук.

Фото: ukr-online.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *